Mitt fina Attefallshus

Attefallshus kan ju verka som ett mycket komplicerat namn och kanske är det också många som inte riktigt vet vad detta egentligen är. Nu är detta inte alls lika invecklat som du tror, utan detta är helt enkelt ett extra litet hus på tomten. Om du har en stor tomt inne i stan, eller som jag mycket yta ute på landet i den friska luften, så kommer du som vill sedan ett tag tillbaka att kunna göra som jag. Jag har nu byggt ett Attefallshus på 22 kvadratmeter, vilket då är 3 kvadratmeter under det som du får bygga utan något bygglov.

Vad är då mitt Attefallshus för något? Jo, det är faktiskt ett annat namn för ett Qsnyggt och fristående uterum. Mitt blev helt fantastiskt och jag trivs mycket bra med resultatet och alla de lata stunder jag kan få i detta tillsammans med en kopp kaffe och en bra bok. Jag installerade även infravärmare och element i huset samt isolerade lite mer än vad som är vanligt. Det gör att jag nu kommer att kunna använda detta trevliga och trivsamma Attefallshus året runt, vilket inte många andra kan.

attefallshus